Ми в соцмережах

Вітрина холодильна настільна в сфері сучасного громадського харчування

В нинішній час, практично кожне підприємство громадського харчування, будь то кафе, бар, ресторан або звичайна точка фаст-фуду, використовує певний вид промислового обладнання під назвою "настільна холодильна вітрина". Настільна вітрина - це не просто обладнання для торгівлі, а ще й відмінний елемент інтер'єру, який дозволяє зручно й ефектно оформляти торгові приміщення, що робить робоче місце значно привабливішим. Призначення даного обладнання - зберігання готових страв, напівфабрикатів, салатів і т.д. Крім простого зберігання продукції, вітрини мають властивості зберігати всі смакові якості приготовлених страв протягом тривалого часу.
 
Існує ряд різних конфігурацій настільних вітрин, за рахунок чого досягається модельна різноманітність обладнання. У різних моделях може відрізнятись довжина модулів, кольорові рішення і фактура матеріалів для обробки, а також варіанти підсвічування і комплектація. Настільні вітрини мають деякі переваги, якщо порівнювати їх із вбудованими вітринами. Вітрини вбудованого типу мають значно вищу вартість і монтуються тільки при проектуванні торгового приміщення. А вітрини настільного типу легко ставляться на прилавок, без труднощів знімаються, пересуваються, і при всьому цьому немає необхідності в демонтажі торгової стійки.
 
Вітрина холодильна настільна має декілька видів охолодження. Більшість вітрин мають нижню систему охолодження. Деяке устаткування, яке комплектується двома або більше полками, оснащується охолодженням динамічного типу. Такі вітрини мають назву "вентильовані". В такому обладнанні температурний режим постійно знаходиться в потрібному діапазоні, в усьому обсязі. Цьому сприяє вбудований вентилятор. Настільна вітрина може бути відкритою або закритою. Обладнання відкритого типу споживає на порядок більше електроенергії, за рахунок того, що деяка частина холодного повітря з вітрин йде в приміщення. Закриті настільні вітрини використовуються в невеликих кафе, магазинах і супермаркетах. Вони більш економні в плані витрати електроенергії. Пропоновані товари видають продавці.
 
Все холодильне обладнання має виключно високу якість, надійність в експлуатації, а також вітринам властива висока продуктивність і відмінна ергономіка. Матеріалом для виготовлення настільних холодильних вітрин служить екологічно безпечний хладагент і харчова нержавіюча сталь. Робочий температурний режим забезпечується наявністю поліуретанової теплоізоляції, яка зберігає холод всередині, навіть якщо в приміщенні температура досягає +40 ° С. У конструкції устаткування передбачається наявність підсвічування, великого оглядового скла, а також спеціальних обертових поличок. А наявність статичної системи охолодження сприяє запобіганню обвітрювання продуктів, тим самим запобігається втрата товарного вигляду. Одним словом, вітрина холодильна настільна - це незамінне устаткування для торгівлі, за допомогою якого всі продукти харчування завжди будуть мати свіжий товарний вигляд.
 
Найпоширеніші в Україні настільні вітрини від таких виробників Сірман (Італія), КИЙ-В (України), Сірман (Італія), Fagor (Іспанія), Bartcher (Німеччина), Beckers (Італія).
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.