Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвектомати промислові
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Вітрина холодильна настільна в сфері сучасного громадського харчування
В нинішній час, практично кожне підприємство громадського харчування, будь то кафе, бар, ресторан або звичайна точка фаст-фуду, використовує певний вид промислового обладнання під назвою "настільна холодильна вітрина". Настільна вітрина - це не просто обладнання для торгівлі, а ще й відмінний елемент інтер'єру, який дозволяє зручно й ефектно оформляти торгові приміщення, що робить робоче місце значно привабливішим. Призначення даного обладнання - зберігання готових страв, напівфабрикатів, салатів і т.д. Крім простого зберігання продукції, вітрини мають властивості зберігати всі смакові якості приготовлених страв протягом тривалого часу.
Існує ряд різних конфігурацій настільних вітрин, за рахунок чого досягається модельна різноманітність обладнання. У різних моделях може відрізнятись довжина модулів, кольорові рішення і фактура матеріалів для обробки, а також варіанти підсвічування і комплектація. Настільні вітрини мають деякі переваги, якщо порівнювати їх із вбудованими вітринами. Вітрини вбудованого типу мають значно вищу вартість і монтуються тільки при проектуванні торгового приміщення. А вітрини настільного типу легко ставляться на прилавок, без труднощів знімаються, пересуваються, і при всьому цьому немає необхідності в демонтажі торгової стійки.
Вітрина холодильна настільна має декілька видів охолодження. Більшість вітрин мають нижню систему охолодження. Деяке устаткування, яке комплектується двома або більше полками, оснащується охолодженням динамічного типу. Такі вітрини мають назву "вентильовані". В такому обладнанні температурний режим постійно знаходиться в потрібному діапазоні, в усьому обсязі. Цьому сприяє вбудований вентилятор. Настільна вітрина може бути відкритою або закритою. Обладнання відкритого типу споживає на порядок більше електроенергії, за рахунок того, що деяка частина холодного повітря з вітрин йде в приміщення. Закриті настільні вітрини використовуються в невеликих кафе, магазинах і супермаркетах. Вони більш економні в плані витрати електроенергії. Пропоновані товари видають продавці.
Все холодильне обладнання має виключно високу якість, надійність в експлуатації, а також вітринам властива висока продуктивність і відмінна ергономіка. Матеріалом для виготовлення настільних холодильних вітрин служить екологічно безпечний хладагент і харчова нержавіюча сталь. Робочий температурний режим забезпечується наявністю поліуретанової теплоізоляції, яка зберігає холод всередині, навіть якщо в приміщенні температура досягає +40 ° С. У конструкції устаткування передбачається наявність підсвічування, великого оглядового скла, а також спеціальних обертових поличок. А наявність статичної системи охолодження сприяє запобіганню обвітрювання продуктів, тим самим запобігається втрата товарного вигляду. Одним словом, вітрина холодильна настільна - це незамінне устаткування для торгівлі, за допомогою якого всі продукти харчування завжди будуть мати свіжий товарний вигляд.
Найпоширеніші в Україні настільні вітрини від таких виробників Сірман (Італія), КИЙ-В (України), Сірман (Італія), Fagor (Іспанія), Bartcher (Німеччина), Beckers (Італія).
Вас можуть зацікавити