-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Історія хот-дога та обладнання
Трохи історії
На початку 19 століття, у Франкфурті, один професійний м'ясник почав виготовляти ковбаски, які назвав «Dachshund», що з німецької означає «такса». З часом, німецький емігрант привіз цей продукт в США, де з 1871 року почав продавати ковбаску зі скибочками хліба, в які вона загорталась. За рік він продав 3684 «ковбасок dachshund», після чого ця страва стала досить популярною. У 1901 році ілюстратор Дарган зауважує, що один з продавців сосисок загортає ковбаски в булки, замість звичних скибочок хліба. Дарган проілюстрував цей випадок, але йому здалося, що назва Dachshund не зовсім підходить цьому продукту і він назвав блюдо «хот-дог».
Цікаві відомості
- Сосисковий ринок США оцінюється в 1,7 мільярдів доларів. Один американець, в середньому, з'їдає більше 60 хот-догів за рік.
- 18 липня - день хот-дога, неофіційне американське свято. У 1957 Торгова палата США офіційно ратифікувала цю дату. У 1994 році був створений спеціальний орган під назвою «Національна рада сосисок і хот-дога». До обов'язків ради входить контроль якості продукції, а також дегустація та реклама.
- У Нью-Йорку немає таких закладів, де можна сидячи за столиком з'їсти хот-дог. Така традиція - сосиску в булці потрібно їсти тільки стоячи. Бейсбольний стадіон, де хот-доги головна їжа, - це єдине місце в Нью-Йорку, де сосиски в булці їдять сидячи.
Приготування хот-дога - це досить простий процес, якщо під рукою є апарат хот дог. Найбільш затребуване це обладнання в точках швидкого харчування. Організація точки фаст-фуду є одним із самих незначних, в плані витрат, і найбільш вигідним, в плані прибутку, видом бізнесу. В будь-якій точці швидкого харчування апарат хот дог займає почесне місце. Обладнання фаст-фуд має всі якості, які повинні бути присутні в сфері обслуговування клієнтів: висока продуктивність, низькі енерговитрати, невибагливість в експлуатації, компактність, мобільність. Покупка даного виду обладнання - це вигідне вкладення коштів.
Апарати для приготування хот-догів можуть бути парові, роликові, штирьові, карусельні, з окремою камерою для булочок або без неї. У торгівлі хот-догами найбільш затребувані два види обладнання. Для невеликих точок швидкого харчування ідеально підійде настільний штирьовий хот-дог апарат. Це пристосування має невеликий розмір, велику швидкість приготування продукції при невеликих енерговитратах. Більш фундаментальним варіантом для приготування хот-догів вважається паровий апарат, який представлений у вигляді теплової вітрини. На такому обладнанні можна одночасно готувати до 60 сосисок і 150 булочок. Відмінний варіант для точок фаст-фуду з великим напливом клієнтів.
На нашому сайті представлені апарати для хот-догів від таких виробників Україна, Roller Grill (Франція). Bartchert (Німеччина), Ozti (Туреччина), Siкom (Росія).