Каталог обладнання
Ми в соцмережах

Обладнання для картоплі фрі

Картопля фрі - це одна з найпопулярніших страв у всіх точках громадського харчування. Для приготування цього продукту використовується фритюрниця професійна. За допомогою даного пристосування можна також готувати м'ясо, рибу, пончики, чебуреки, біляші. Всі продукти, які смажаться у фритюрі (олії), набувають апетитну хрустку скоринку, при цьому залишаючись соковитими, через що володіють вишуканими смаковими якостями.
Приготування страв на фритюрниці досить швидке, просте і доступне. Фритюрниця професійна оснащується терморегулятором, за допомогою якого здійснюється контроль температури нагрівання масла. Зазвичай процес готування відбувається при температурі 50-200 С °, а час приготування відстежується за допомогою інтегрованого таймера. Корпус обладнання, а також контрольна панель і кришка, цілком і повністю виконуються з харчової нержавіючої сталі, а ванна для смаження має антипригарне покриття. Термостат у фритюрниці не дозволяє олії досягати температури кипіння, тому її можна використовувати для приготування кількох партій продуктів. Фритюрниці забезпечуються захистом від перегріву, тому що це пристосування розраховане на постійну тривалу роботу. Корпус обладнання має відмінну термоізоляцію, що виключає будь-який ризик опіку, враховуючи те, що температура масла в апараті досягає 200 С °. Працює фритюрниця безпосередньо від мережі 220 В. Нагрівання фритюру відбувається за допомогою ТЕНів. Практично будь-яку страву на цьому пристосуванні можна приготувати всього лише за 10 хвилин.
 
Для професійних фритюрниць підійде практично будь-який вид рослинної олії, крім оливкової: соняшникова, кукурудзяна, соєва. При цьому не рекомендується змішування різних сортів олії, а також не допускається додавання нового масла у вже використане. Вміст ванни для смаження потрібно міняти повністю. Більшість моделей фритюрниць оснащуються спеціальним краном для зливу олії. Конструкція фритюрниць передбачає наявність «холодної зони», завдяки чому рослинне масло можна використовувати більш тривалий час, без його заміни.
 
Фритюрниці професійні бувають настільні і підлогові. Для великих підприємств фаст-фуду, а також для ресторанів, більш підходящим варіантом є підлогові фритюрниці. Об’єм жарильних ванн в такому обладнанні становить 12-25 літрів, а потужність в роботі досягає 25-30 кВт. Ці характеристики сприяють приготуванню декількох десятків кілограм продукції за годину. Настільні фритюрниці - відмінний варіант для кафе, невеликих закусочних і вуличних точок фаст-фуду. Таке обладнання може мати як одну, так і дві жарочні ванни, обсягом 4-10 літрів. Якісні комплектуючі та компактний дизайн, гарантують стабільність в роботі, простоту в приготуванні продукції і надійність у використанні. При цьому настільні фритюрниці мають дуже привабливу ціну. Обладнання для фаст фуду такого типу легко впишеться в інтер'єр будь-якої офісної або домашньої кухні і принесе лише задоволення від приготування страв на ньому.
 
На нашому сайті представлені промислові фритюрниці від таких виробників: КИЙ-В (України), Roller Grill (Франція), Sirman (Італія), Roller Grill (Франція), Kavinastroy (Словенія), Pimak (Туреччина), Fagor (Іспанія), JeJu (Тайвань), Bertos (Італія), Beckers (Італія), Ozti (Туреччина), SGS (Туреччина), Fimar (Італія), Bartcher (Німеччина).
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.