Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвектомати промислові
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Обладнання для картоплі фрі
Картопля фрі - це одна з найпопулярніших страв у всіх точках громадського харчування. Для приготування цього продукту використовується фритюрниця професійна. За допомогою даного пристосування можна також готувати м'ясо, рибу, пончики, чебуреки, біляші. Всі продукти, які смажаться у фритюрі (олії), набувають апетитну хрустку скоринку, при цьому залишаючись соковитими, через що володіють вишуканими смаковими якостями.
Приготування страв на фритюрниці досить швидке, просте і доступне. Фритюрниця професійна оснащується терморегулятором, за допомогою якого здійснюється контроль температури нагрівання масла. Зазвичай процес готування відбувається при температурі 50-200 С °, а час приготування відстежується за допомогою інтегрованого таймера. Корпус обладнання, а також контрольна панель і кришка, цілком і повністю виконуються з харчової нержавіючої сталі, а ванна для смаження має антипригарне покриття. Термостат у фритюрниці не дозволяє олії досягати температури кипіння, тому її можна використовувати для приготування кількох партій продуктів. Фритюрниці забезпечуються захистом від перегріву, тому що це пристосування розраховане на постійну тривалу роботу. Корпус обладнання має відмінну термоізоляцію, що виключає будь-який ризик опіку, враховуючи те, що температура масла в апараті досягає 200 С °. Працює фритюрниця безпосередньо від мережі 220 В. Нагрівання фритюру відбувається за допомогою ТЕНів. Практично будь-яку страву на цьому пристосуванні можна приготувати всього лише за 10 хвилин.
Для професійних фритюрниць підійде практично будь-який вид рослинної олії, крім оливкової: соняшникова, кукурудзяна, соєва. При цьому не рекомендується змішування різних сортів олії, а також не допускається додавання нового масла у вже використане. Вміст ванни для смаження потрібно міняти повністю. Більшість моделей фритюрниць оснащуються спеціальним краном для зливу олії. Конструкція фритюрниць передбачає наявність «холодної зони», завдяки чому рослинне масло можна використовувати більш тривалий час, без його заміни.
Фритюрниці професійні бувають настільні і підлогові. Для великих підприємств фаст-фуду, а також для ресторанів, більш підходящим варіантом є підлогові фритюрниці. Об’єм жарильних ванн в такому обладнанні становить 12-25 літрів, а потужність в роботі досягає 25-30 кВт. Ці характеристики сприяють приготуванню декількох десятків кілограм продукції за годину. Настільні фритюрниці - відмінний варіант для кафе, невеликих закусочних і вуличних точок фаст-фуду. Таке обладнання може мати як одну, так і дві жарочні ванни, обсягом 4-10 літрів. Якісні комплектуючі та компактний дизайн, гарантують стабільність в роботі, простоту в приготуванні продукції і надійність у використанні. При цьому настільні фритюрниці мають дуже привабливу ціну. Обладнання для фаст фуду такого типу легко впишеться в інтер'єр будь-якої офісної або домашньої кухні і принесе лише задоволення від приготування страв на ньому.
На нашому сайті представлені промислові фритюрниці від таких виробників: КИЙ-В (України), Roller Grill (Франція), Sirman (Італія), Roller Grill (Франція), Kavinastroy (Словенія), Pimak (Туреччина), Fagor (Іспанія), JeJu (Тайвань), Bertos (Італія), Beckers (Італія), Ozti (Туреччина), SGS (Туреччина), Fimar (Італія), Bartcher (Німеччина).
Вас можуть зацікавити