Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Види мармітів та сфера застосування
Марміт - це спеціальні ємності овальної, прямокутної або круглої форми, які використовуються в ресторанній справі і в місцях громадського харчування, у складі лінії роздачі. Можуть бути середнього або низького профілю. Матеріал, з якого виготовляється обладнання - алюміній або харчова нержавіюча сталь. Пристосування використовується для зберігання напівфабрикатів, харчових продуктів і готової їжі. Існують також марміти глибокого профілю, які виготовляються зі срібла або нержавіючої сталі. Вони служать для приготування та / або зберігання їжі в підігрітому вигляді.
Даний вид промислового устаткування, головним чином, використовується під час великих прийомів та фуршетів. Під час подібних заходів, крім закусок, на стіл подаються гарячі страви. Так от, головним завданням мармітів є підтримання певної температури усередині, щоб не дати страві охолонути і піднести їжу в підігрітому вигляді.
Ресторани та кафе часто використовують відразу декілька видів мармітів, залежно від того, яке блюдо поміщається всередину. Найбільш популярні - марміти для других страв. Обладнання може бути круглим, прямокутним або квадратним. Завдяки використовуваним контейнерам-вставкам, які входять в комплект поставки, всередину марміту можна помістити до трьох блюд одночасно. Для зберігання супів використовують зовсім інші марміти. Їх конструкція складається з основи, використовуваної в якості підставки, для розташування на неї спеціальних кастрюль. Вони відрізняються відсутністю товстого дна і нестандартною формою. Існують також марміти для зберігання гарячих напоїв і соусів.
Марміти для перших страв призначені для короткочасної підтримки гарячого стану в наплитних ємностях і котлах, щоб підносити споживачеві завжди свіжі і теплі перші страви. Модулі можуть використовуватися в місцях громадського харчування як окреме обладнання, а також як складова технологічних ліній.
Марміти для других страв призначені для підтримки гарячого стану гарнірів з приправами, поміщених у спеціальні гастроємності, якими пристосування комплектуються за бажанням замовника. Температурний режим мармітів регулюється вручну. Максимальна температура всередині не перевищує 100 ° С, але навіть при такій високій температурі будь пригорання продуктів повністю виключено.
Існує кілька критеріїв, за якими розрізняють різні види мармітів:
1) Тип пристрою, за допомогою якого зберігається тепло:
- Марміти з підігрівом від пальника або свічки. Відмінний варіант для домашнього використання;
- Марміти без підігріву, з герметичною кришкою. Тепло зберігається за рахунок подвійних стінок;
- Марміти з електричним підігрівом. Даний вид використовується на лініях роздачі.
2) Матеріал, що використовується для виготовлення ємності марміту. Від якості матеріалу залежать теплозберігаючі властивості марміту, а також гігієнічність при зберіганні продуктів харчування:
- Марміти з мармуровою або гранітною чашею;
- Марміти з керамічною або фарфорового чашею;
- Марміти зі сталевою чашею.
3) Кількість ємностей:
- Марміти з одного ємністю;
- Марміти з кількома ємностями.
На сайті представлене теплове обладнання різної цінової категорії. Зокрема марміти від таких виробників: КИЙ-В(Україна), Beckers(Італія), Ozti(Туреччина ), SGS(Туреччина), Kavinastroy (Словенія), Pimak(Туреччина ), Fagor(Іспанія), Bertos(Італія), Modular(Італія), Piramit(Туреччина)
Вас можуть зацікавити