Каталог обладнання
Ми в соцмережах

Сковороди промислові - загальні характеристики

Сковороди електричні промислові - теплове обладнання для підприємств харчування. Служить для обробки їжі шляхом смаження, пасерування, запікання, тушкування, припускання безпосередньо на нагрітої поверхні. Даний апарат незамінний для їдалень, великих кафе і ресторанів. Дозволяє швидко готувати, з мінімальними витратами масла.

По конструкції перекидні сковороди являють собою горизонтальну сталеву установку з нагрівачами знизу. Комплектація промислової сковороди включає:

  • чашу для продукції. По бортах ємність огороджена бортиками від розбризкування жиру і продукції. Для перекидання чаші передбачається автоматичний механізм або ручна система.
  • кришку, функція якої - запобігання втрати тепла при готуванні;
  • нагрівальні елементи. Нагрівання вмісту в перекидних сковородах може здійснюватися електричними ТЕНами або з газовими пальниками;
  • ніжки - регульовані або стаціонарні.

Опрокидивающаяся сковорода Когаст


Дане теплове обладнання дуже популярне в закладах з великими обсягами роботи. Перевагами перекидних промислових сковорід є наступні характеристики:

  • простота використання. Професійні електро сковороди за рахунок перекидного механізму і рухомій чаші дуже прості в експлуатації. Такий апарат незамінний помічник кухаря, що дозволяє готувати у великих масштабах без перемішування.
  • універсальність. За допомогою перекидних сковорід можна смажити продукти, пасерувати, тушкувати страви, готувати на пару. Велика ємність чаші підходить для страв рідкої консистенції - супи, бульйони. Такі моделі як СЕС-0.25 та інші сковороди можуть використовуватися в якості котла харчоварильного, поверхні для смаження та ін. Такий пристрій може замінити ряд кухонного обладнання, забезпечуючи високу продуктивність професійної кухні.
  • швидкість підігріву та приготування за рахунок високих температурних режимів.

Як же вибрати правильну промислову сковороду? Є кілька найголовніших параметрів, на які варто звертати увагу:

Діапазон температур. У промислових сковородах температурні режими, як правило, варіюються від + 50 ° С до +320 ° С.Налічіе опції плавного регулювання температури значно полегшить процес приготування.

Матеріал чаші. Чаша може бути чавунної, алюмінієвої або з нержавіючої сталі. Кращим чином тепло зберігають сковороди електричні з чавуну. Чаші з нержавіючої сталі - найпростіші у догляді, а алюмінієві конструкції дуже легкі.

Об’єм чаші. Як правило, виготовляються сковороди літражем від 30 л до 80 л, рідше - 120-літрові пристрої. Чим більше відвідуваність закладу, тим більшого обсягу потрібна професійна сковорода.

Габарити. Важливим чинником є розмір обладнання. Для обмежених в площі кухнях компактність сковороди професійної - дуже вигідна характеристика.

Компанія Торгоборуд працює з перевіреними і надійними виробниками торгового обладнання. На сайті нашого інтернет-магазину представлені електричні, газові промислові сковороди вітчизняних і європейських виробників. Купити сковороду перекидну Торгмаш, Kovinastroj (Когаст), Apach можна у нас за найвигіднішою ціною. Бажання піти назустріч клієнтові і гнучка система знижок відрізняють наших доброзичливих менеджерів. Вдалих покупок!

 
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.