Сковороди промислові - загальні характеристики
Сковороди електричні промислові - теплове обладнання для підприємств харчування. Служить для обробки їжі шляхом смаження, пасерування, запікання, тушкування, припускання безпосередньо на нагрітої поверхні. Даний апарат незамінний для їдалень, великих кафе і ресторанів. Дозволяє швидко готувати, з мінімальними витратами масла.
По конструкції перекидні сковороди являють собою горизонтальну сталеву установку з нагрівачами знизу. Комплектація промислової сковороди включає:
- чашу для продукції. По бортах ємність огороджена бортиками від розбризкування жиру і продукції. Для перекидання чаші передбачається автоматичний механізм або ручна система.
- кришку, функція якої - запобігання втрати тепла при готуванні;
- нагрівальні елементи. Нагрівання вмісту в перекидних сковородах може здійснюватися електричними ТЕНами або з газовими пальниками;
- ніжки - регульовані або стаціонарні.
Дане теплове обладнання дуже популярне в закладах з великими обсягами роботи. Перевагами перекидних промислових сковорід є наступні характеристики:
- простота використання. Професійні електро сковороди за рахунок перекидного механізму і рухомій чаші дуже прості в експлуатації. Такий апарат незамінний помічник кухаря, що дозволяє готувати у великих масштабах без перемішування.
- універсальність. За допомогою перекидних сковорід можна смажити продукти, пасерувати, тушкувати страви, готувати на пару. Велика ємність чаші підходить для страв рідкої консистенції - супи, бульйони. Такі моделі як СЕС-0.25 та інші сковороди можуть використовуватися в якості котла харчоварильного, поверхні для смаження та ін. Такий пристрій може замінити ряд кухонного обладнання, забезпечуючи високу продуктивність професійної кухні.
- швидкість підігріву та приготування за рахунок високих температурних режимів.
Як же вибрати правильну промислову сковороду? Є кілька найголовніших параметрів, на які варто звертати увагу:
Діапазон температур. У промислових сковородах температурні режими, як правило, варіюються від + 50 ° С до +320 ° С.Налічіе опції плавного регулювання температури значно полегшить процес приготування.
Матеріал чаші. Чаша може бути чавунної, алюмінієвої або з нержавіючої сталі. Кращим чином тепло зберігають сковороди електричні з чавуну. Чаші з нержавіючої сталі - найпростіші у догляді, а алюмінієві конструкції дуже легкі.
Об’єм чаші. Як правило, виготовляються сковороди літражем від 30 л до 80 л, рідше - 120-літрові пристрої. Чим більше відвідуваність закладу, тим більшого обсягу потрібна професійна сковорода.
Габарити. Важливим чинником є розмір обладнання. Для обмежених в площі кухнях компактність сковороди професійної - дуже вигідна характеристика.
Компанія Торгоборуд працює з перевіреними і надійними виробниками торгового обладнання. На сайті нашого інтернет-магазину представлені електричні, газові промислові сковороди вітчизняних і європейських виробників. Купити сковороду перекидну Торгмаш, Kovinastroj (Когаст), Apach можна у нас за найвигіднішою ціною. Бажання піти назустріч клієнтові і гнучка система знижок відрізняють наших доброзичливих менеджерів. Вдалих покупок!