Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Як вибрати тістоміс: корисні рекомендації
Одним з найважливіших елементів хлібопекарського і кондитерського виробництва є якісний тістоміс. Він дозволяє автоматизувати і прискорити процес замісу тіста і, тим самим, полегшити роботу кухарів. За допомогою цієї машини ми отримаємо рівномірну, однорідну масу потрібної консистенції, без грудочок і нерозчинених інгредієнтів, що, в свою чергу, неодмінно відобразиться на кінцевому результаті готового виробу.
Конструкція тістомісильної машини передбачає наявність трьох складових: місильного елемента, ємності для замісу і приводу. Перший може бути представлений у формі спіралі, лопаті, однієї-двох петель, вилки і т.д. Його особливі рухи насичують тісто киснем, що в результаті дає більш пишний продукт. Діжа для тістоміса - знімна, підкатна (для великогабаритних моделей) або стаціонарна. Як правило, вона виконана з нержавіючої сталі, як і всі деталі, що контактують з продуктами. В основі роботи приводу лежить один з трьох принципів: ремінний, зубчастий або ланцюговий. Цей механізм і приводить в роботу всю систему.
Залежно від форми місильного елемента, розрізнять місильні машини:
Залежно від форми місильного елемента, розрізнять місильні машини:
- S-подібні (спіральні) - використовуються при приготуванні дріжджового, листкового, прісного виду тіста. Сюди відносяться хліб, булочки, слойки, кекси та інші хлібобулочні та кондитерські вироби.
- Горизонтальний (Z-подібний) - незамінний при замісі крутого тіста для вареників, пельменів, чебуреків, сушок, бубликів і іншого.
- Планетарний (збивальний) - здатний не тільки замісити різного роду тісто, перемішати фарш, а й виконати функції міксера - для приготування різноманітних кремів, зефіру, суфле.
Деякі тістомісильні машини більш універсальні і комплектуються декількома змінними насадками. Вони підходять як для замішування дріжджового, так і крутого тіста, кондитерських мас. Купівля такого пристрою найбільш доцільна для невеликого виробництва, яке випускає широкий асортимент продукції.
Вибираючи тістомісильник, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей. Добре, якщо пристрій забезпечується двома швидкостями або варіатором швидкості. Перша призначена для змішування інгредієнтів, а друга необхідна для створення структури тіста. Якщо прилад має третю швидкість (реверс) - це дасть можливість очистити місильний інструмент від залишків тіста.
Ціна тістоміса залежить не тільки від технічних характеристик, видових особливостей, але і фірми-виробника. У нашому інтернет-магазині можна купити тістомісильну машину від провідних європейських виробників: італійських ItPizza, Pizza Group, турецьких Pimak, SGS, білоруських Торгмаш і т.д. Професійний тістоміс стане не тільки відмінним помічником на Вашій кухні, але і зробить процес приготування борошняних страв приємним і швидким. Вдалих Вам покупок!
Вибираючи тістомісильник, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей. Добре, якщо пристрій забезпечується двома швидкостями або варіатором швидкості. Перша призначена для змішування інгредієнтів, а друга необхідна для створення структури тіста. Якщо прилад має третю швидкість (реверс) - це дасть можливість очистити місильний інструмент від залишків тіста.
Ціна тістоміса залежить не тільки від технічних характеристик, видових особливостей, але і фірми-виробника. У нашому інтернет-магазині можна купити тістомісильну машину від провідних європейських виробників: італійських ItPizza, Pizza Group, турецьких Pimak, SGS, білоруських Торгмаш і т.д. Професійний тістоміс стане не тільки відмінним помічником на Вашій кухні, але і зробить процес приготування борошняних страв приємним і швидким. Вдалих Вам покупок!
Вас можуть зацікавити