Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Торгове обладнання для продуктового магазину - вибір і рекомендації
Відкриваючи свою торгове справа, кожен підприємець стикається з однією і тією - ж проблемою - вибором торгового устаткування. Найприбутковіший бізнес Україні, та й в світі теж - продуктовий. Для продуктового бізнесу обов'язково потрібно холодильне обладнання. А вибрати його не так вже й просто. Холодильне обладнання має прослужити хазяїнові чималий термін.
Якщо ви зібралися відкрити свій продуктовий магазин, в першу чергу вам будуть потрібні холодильні вітрини і торговельні стелажі. Вибирати їх варто якісно, не кожен підприємець хоче чинити холодильні вітрини щороку - так можна і розоритися, адже ремонт коштує не малих грошей.
Холодильні вітрини бувають різні. Для молочних і ковбасних виробів холодильні вітрини одні, для зберігання м'яса і фаршу інші. Холодильне обладнання треба купувати в спеціалізованих центрах. Продавці - консультанти неодмінно допоможуть вам підібрати якісне і довговічне устаткування (холодильні вітрини, морозильні камери) і торгові стелажі.
Торгові стелажі потрібні не тільки в продуктовому бізнесі, а в будь-якому торговельному, ось чому торгові стелажі купуються частіше, ніж холодильні вітрини. Торгові стелажі бувають двосторонній, пристінні (може бути овочевий, хлібний, кондитерський стелаж). Двосторонні торговельні стелажі підходять тільки для гіпермаркетів, супермаркетів, торгових комплексів. Пристінні стелажі - для всього торгового бізнесу.
Ще вам обов'язково знадобляться охолоджувальні столи (для зберігання ковбас, сирів та риби), ваги, касовий апарат. Якщо ви відкриваєте гіпермаркет або супермаркет, то Вам знадобляться ще й морозильні бонети.
Все холодильне обладнання та торгівельні стелажі необхідно встановити, для цього краще викликати майстра. Він пояснить працівникам, як правильно доглядати за всім торговим обладнанням. Навчить, як зробити так, щоб воно довше служило і менше ламалося.
Небажано купувати холодильне обладнання, яке було у вжитку, краще нове, з довгостроковою гарантією. Колишній у вживанні товар часто ламається, а на лагодження йде дуже багато коштів. При купівлі обладнання з гарантією в разі його поломки, воно буде полагоджено або замінено. Бережіть свій бюджет, навіть якщо і відкриваєте прибутковий бізнес. Успіхів вам у ваших починаннях.
Небажано купувати холодильне обладнання, яке було у вжитку, краще нове, з довгостроковою гарантією. Колишній у вживанні товар часто ламається, а на лагодження йде дуже багато коштів. При купівлі обладнання з гарантією в разі його поломки, воно буде полагоджено або замінено. Бережіть свій бюджет, навіть якщо і відкриваєте прибутковий бізнес. Успіхів вам у ваших починаннях.
Вас можуть зацікавити